Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Topfysiotherapie Moergestel

Van “Balpen” tot “in de Cloud”

Na het tijdperk van met balpen geschreven declaratieformulieren, zijn we na een paar korte uitstapjes en uitprobeersels met  “de PC” in contact  gekomen met Carlo Pril. Vrijwel vanaf het begin van het digitale declareren heeft zijn bedrijf ons ondersteund in het digitale verkeer. Ook heeft hij in onze praktijk het werken met een eigen server geïntroduceerd en sinds een jaar zitten we onder zijn leiding “in de Cloud”.

Door de jaren heen heeft ServerPC zich verdiept in de specifieke wereld van het fysiotherapeutisch administratie- en declaratiesysteem. Stap voor stap heeft hij alle veranderingen meegemaakt en bestudeerd. Dat heeft geleid tot een gedegen kennis. Logisch gevolg is zijn efficiency en zijn goede, snelle inzicht in veranderingsprocessen.

In al de voorbije jaren heeft ServerPC zich geprofileerd als een zeer betrouwbaar bedrijf, die de snelle ontwikkeling niet schuwt, maar ook meedenkt met degene, die het systeem moet hanteren. Zo hebben we altijd in goed overleg onze eigen stapjes gemaakt en zijn we nooit onder druk gezet  om een bepaalde lijn te volgen.

Reden voor ons om onlangs ons samenwerkingsverband opnieuw te verlengen met een vlekkeloze overgang naar de “Cloud”.

Service, betrouwbaarheid, een goede controle op de werking van het systeem en effectiviteit liggen hieraan ten grondslag. Een forse reorganisatie van de praktijk heeft ServerPC moeiteloos en professioneel begeleid.

We hebben vertrouwen in een blijvend goede verstandhouding tussen ServerPC en onze praktijk(voering).

Sjef van den Meijdenberg

Het team van Topfysiotherapie Moergestel

referentie fysiotherapie moergestel

Fysiotherapie Moergestel – Moergestel

5 werkplekken

www.topfysiotherapie.nl/praktijken/moergestel/