Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Hosted VoIP Telefonie

Snel, simpel en voordelig telefoneren met Hosted VoIP Telefonie

Bent u op zoek naar een nieuwe telefooncentrale? Dan kan ServerPC u daarbij helpen. U kunt bij ons terecht voor een innovatieve VoIP (Voice over IP) telefooncentrale. De centrales zijn van top kwaliteit en er kan tegen de scherpst mogelijke tarieven gebeld worden. Zowel klassieke, draagbare en mobiele telefoons, zoals de iPhone en Android toestellen kunnen worden aangesloten. Ook kunt u met software via een laptop of computer telefoneren. Na inventarisatie van uw wensen en huidige telefoniekosten bekijken we wat voor uw organisatie de beste en voordeligste oplossing zal zijn.

Enkele Highlights:

Nummercatch
Direct bellen is mogelijk vanuit Internet Explorer, Microsoft Outlook, Excel en een aantal andere applicaties. U hoeft alleen maar op het telefoonnummer te gaan staan met uw muis.

Softphone
De pc of laptop wordt een telefoon door de koppeling van headset of hoorn. Deze telefoon is makkelijk te bedienen, aanzienlijk goedkoper, bespaart een netwerkaansluiting en biedt veel meer functionaliteiten dan normale telefoons. Met de laptop belt u dus vanuit elke locatie in binnen- of buitenland tegen lokaal tarief vanuit uw eigen telefooncentrale.

Dag- en Nachtstand
Met de dag- en nachtstand wordt automatisch het antwoordapparaat ingeschakeld in de periode dat uw bedrijf telefonisch onbereikbaar is. U kunt ook kiezen voor andere afwezigheidsscenario’s, zoals een keuzemenu of doorschakeling. Uniek is dat u verschillende afwezigheidsscenario’s kunt instellen voor meerdere momenten op één dag.

Keuzemenu
“Kies 1 voor sales, 2 voor support en 3 voor alle overige vragen”. U stelt zelf eenvoudig keuzemenu’s samen. Achter elk telefoonnummer kunt u een ander menu activeren. Een keuze kan zelfs direct een volgend keuzemenu activeren.

Presentielijst
In de Presentielijst ziet u welke collega’s aanwezig zijn, wie telefonisch in gesprek is en wie niet gestoord wil worden. Elke medewerker kan op de lijst een korte boodschap achterlaten.

Belgroepen
Als de telefoniste niet in staat is de op te nemen, kan de telefoon overgaan bij (een) collega(‘s). Neemt deze ook niet op, dan kunt u weer doorschakelen of een afwezigheidsscenario in werking laten treden.

Doorschakelen
Interne nummers worden eenvoudig doorgeschakeld. Oók naar externe (mobiele) nummers. Waar u zich ook bevindt, u bent altijd bereikbaar!

Groepsgesprek
U kunt heel eenvoudig groepsgesprekken opzetten.

Wilt u meer weten over Hosted VoIP Telefonie? Aarzel niet en neem nu nog contact met ons op!