Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Internetverbindingen

Internetverbindingen

ServerPC IT Solutions levert een breed scala aan internetverbindingen. Van eenvoudige thuiswerkverbinding tot grootzakelijke glasvezelverbindingen.

Verschillende internetverbindingen:

Thuiswerkverbinding

Een snelle verbinding als u vanuit huis werkt, werkt prettig en tijdbesparend voor u. We zetten graag uw mogelijkheden op een rij zodat u een weloverwogen keus maakt in de snelheid, betrouwbaarheid en prijs/kwaliteitverhouding.

Bedrijfsverbindingen

Een goed werkende Internetverbinding blijkt steeds vaker van cruciaal belang te zijn. Als u echt niet zonder Internetverbinding kunt dan kunnen wij failover oplossingen aanbieden met meerdere verbindingen van verschillende providers. Ook is het mogelijk om een SLA af te sluiten op een verbinding waarin de beschikbaarheid en hersteltijd van een verbinding bij een storing is vastgelegd. Dat biedt nog meer zekerheid. Zo blijft uw organisatie ten allen tijden bereikbaar en kunnen uw medewerkers altijd blijven werken in de Cloud.

Meer complexe oplossingen

Naast het leveren van breedband internet kunnen wij u ook van dienst zijn bij complexe situaties zoals het koppelen van meerdere vestigingen d.m.v. beveiligde VPN-verbindingen. In overleg met u en onze partner RoutIT (een zelfstandige en onafhankelijke leverancier van diverse infrastructuuroplossingen) kunnen we kijken wat voor uw organisatie de beste oplossing is.

Interesse?

Heeft u interesse in een snelle, betrouwbare Internetverbinding of wilt u besparen op de kosten van uw huidige internetverbinding? Dan is het wellicht de moeite waard om een overstap te overwegen. – Klik hier om vrijblijvend contact met ons op te nemen.