Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Online / Thuiswerkplek in de cloud

Werken in de Cloud

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een Cloud Werkplek en willen hun medewerkers een online / thuiswerkplek aanbieden. Maar terechte vragen als: “Is dat wel veilig?”, “Wat gaat dat kosten” en “wat gebeurt er met mijn bestanden als de server crasht?” houden organisaties vaak nog tegen om over te stappen.

Veilig en voordelig

Cloud Computing hoeft u geen hoofdpijn te bezorgen. Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) en Infrastructuur as a Service (IaaS) of Desktop as a Service (DaaS) regelen wij voor u. Het kan zelfs juist veel veiliger en voordeliger zijn dan in de oude situatie het geval was. Als u uw ICT maar laat overzetten door een specialist die precies weet waar hij mee bezig is.

Online / Thuiswerkplek

Een Online of Thuiswerkplek geeft u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke/zakelijke documenten, bestanden, e-mail en programma’s. Het enige dat u nodig heeft is een PC, laptop of een tablet met Internetverbinding. In uw manier van werken verandert niets. Op uw computer blijft alles er hetzelfde uitzien en werken.