Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Backup – Restore

Beter vijf backups teveel dan één te weinig

Elke organisatie is sterk afhankelijk van de juiste data. Zonder data staat een organisatie stil. Niettemin zijn back-up en restore bij veel organisaties een ondergeschoven kind. Maar pas als het misgaat, wordt echt duidelijk hoe belangrijk een betrouwbare back-up is. Wees dit voor!

Wij zijn van mening dat u op uw backup moet kunnen vertrouwen en dat dit een geautomatiseerd proces moet zijn. De backups moeten weggeschreven worden op betrouwbare media. Bijvoorbeeld lokaal op gespiegelde schijven of extern in de Cloud, een zwaar beveiligd datacenter.

Zowel lokaal als extern

Met onze Backupoplossing kunnen we zowel lokaal als extern de backups wegschrijven. Dit gebeurt dagelijks en u krijgt een mailtje met het verloop van de backup. Als u ook een Netwerk Service Contract bij ons hebt lopen dan zullen wij die mailtjes ook controleren en ingrijpen als dat nodig is.

Eerste maand gratis

Om u kennis te laten maken met onze backup oplossing kunt u een proefabonnement aanvragen. U kunt het dan een maand gratis proberen. Aan het eind van die maand hoeft u pas te beslissen of u definitief een abonnement afsluit.

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op om een proefabonnement aan te vragen.