Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Secure File Sync

Bestanden veilig synchroniseren in de Cloud met Secure File Sync

Iedereen kent Dropbox, Google Drive en WeTransfer. De kleine lettertjes en de kwetsbaarheid zijn helaas niet bij iedereen bekend. Wij bieden u hiervoor een oplossing die veiliger en beter functioneert:
Secure File Sync.

Overal toegang tot uw data

Met Secure File Sync hebben gebruikers overal op een eenvoudige manier toegang tot hun data. De gegevens worden versleuteld opgeslagen in op onze storage platforms in Amsterdam of Delft. De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving. Een computer met een browser is voldoende om overal ter wereld bestanden te kunnen inzien, downloaden, bewerken, uploaden en te delen.

Op al uw apparaten

Secure File Sync biedt voor u de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw apparaten, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Hierbij kan de data zelfs geraadpleegd én bewerkt worden als er geen internet verbinding is. Zodra er internetverbinding beschikbaar is worden de wijzigingen weer gesynchroniseerd.

Veilig data delen

Met de Secure File Sync oplossing kunt uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen. Wanneer bestanden op een incidentele basis gedeeld worden, kan dit via ‘File & Folder’ links. De andere persoon krijgt dan een link toegezonden waar deze persoon het bestand kan downloaden of bekijken. Wanneer er op structurele basis data wordt gedeeld met iemand kan ervoor worden gekozen om een gastaccount aan te maken voor die persoon. Op deze wijze blijft u in controle over uw bedrijfsdocumenten.

U straalt met deze oplossing direct een vertrouwd beeld uit naar uw klanten.

Vraag direct een offerte aan!