Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Het ontstaan van ServerPC

Betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf voor MKB

ServerPC ondersteunt zijn klanten in het inrichten en onderhouden van hun ICT organisatie zodat de klant zo soepel mogelijk kan werken. We richten ons op kleine en grotere MKB-bedrijven met flexibele ICT-oplossingen, afhankelijk van de behoeften en het budget van de klant. ServerPC staat voor een snelle reactietijd, flexibel zijn in onze dienstverlening met een goede bereikbaarheid en een heldere voorlichting.

ServerPC is in 2003 opgericht door Carlo Pril en is een betrouwbaar en professioneel ICT-bedrijf met kleine tot grotere MKB bedrijven in haar klantenkring.

ServerPC gaat mee met ICT ontwikkelingen

De focus lag vanaf onze start op het ondersteunen van kleinere bedrijven met ICT diensten en betaalbare Microsoft serveroplossingen – van Microsoft Small Business Server 4.5 tot SBS 2011. Inmiddels is het SBS-tijdperk voorbij en zijn we de weg van de virtualisatie ingeslagen. Zowel On-Premises (Lokaal) als Online (in de Cloud) of een combinatie daarvan (Hybride). In de netwerkomgeving ligt de nadruk bij onze aanpak altijd op security, back-up en antivirus. Zo is uw werk veilig en gewaarborgd. Wij richten dit professioneel in en monitoren dit actief voor u.

Klant staat centraal

Vanaf het begin is ons uitgangspunt dat u als klant centraal staat en niet ServerPC. Dit geeft onze klanten vertrouwen: we denken serieus met hen mee waarbij we zowel de kwaliteit als ook de kosten bewaken. We maken geen onderscheid tussen de klanten. Wat de één als een klein probleem ervaart, kan door de ander als een groot probleem ervaren worden. Ons doel is altijd om dit probleem zo snel mogelijk te verhelpen zodat het werk van de klant zo goed mogelijk doorgaat.

Ontzorgen met totaalpakket

In 2014 werd het tijd om de rechtsvorm om te zetten naar een B.V. Sindsdien is de naam gewijzigd in ServerPC IT Solutions B.V. Gaandeweg zijn er diverse diensten bijgekomen in het portfolio waardoor we in principe alles voor de ICT-Omgeving kunnen leveren. Daarnaast werken we samen met diverse partners waardoor we nog beter de continuïteit kunnen waarborgen. Zo verzorgen wij uw ICT omgeving van A tot Z – en ontzorgen we u.Net zoals de ICT momenteel volop in beweging is, is ook ServerPC IT Solutions B.V. volop in beweging. ICT is onze passie. Het geeft ons een goed gevoel als uw ICT omgeving lekker draait en u goed door kunt werken.

Bent u geïnteresseerd? We bespreken uw mogelijkheden graag met u.