Helpdesk 24/7

0499 - 47 56 69

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

E-mailarchiving

E-mails automatisch en veilig synchroniseren in de Cloud

Veilige opslag

Zakelijke e-mails bevatten vaak gevoelige informatie die u zich niet kunt veroorloven te verliezen, om juridische redenen, maar ook gewoon dat ze opnieuw toegankelijk zijn in het geval van een zoekopdracht. Automatische en veilige opslag van email is hiervoor onmisbaar. Onze Barracuda Archiving Solution zal van elke email, zowel inkomend als uitgaand, een kopie opslaan in de Cloud.

Eenvoudig zoeken en terughalen van e-mails

Het kan moeilijk zijn om de dagelijkse stroom e-mails bij te houden. Eenvoudig vinden en herstellen in uw inbox vereist niet alleen goede zoekalgoritmen, maar ook de optie om zoekresultaten te beperken en te verfijnen met behulp van een verscheidenheid aan parameters. Met onze plugin zoekt u zowel in Outlook als in het archief dat bij Barracuda staat. Heeft u een mail al dan niet per ongeluk gewist? Geen nood. U vindt hem in een mum van tijd terug in het barracuda archief.

Compliance, transparency and control

Voor zakelijke e-mails gelden dezelfde wettelijke vereisten als voor traditionele brieven. Ze moeten gedurende een bepaalde periode worden opgeslagen en beschikbaar worden gehouden, zodat accountants ten allen tijde toegang hebben tot de e-mails. U heeft hierover geen zorgen meer als u onze Barracuda Archiving Solution gebruikt.