Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Systeembeheer – Netwerkbeheer

Systeembeheer – Netwerkbeheer

Onderhoud

Of het nu gaat om een kleine of een grote IT omgeving, elk netwerk heeft onderhoud nodig. Een goed onderhouden netwerk geeft aanzienlijk minder storingen en bevordert de veiligheid en prestaties. ServerPC IT Solutions heeft uitgebreide ervaring in het aanleggen en onderhouden van bedrijfsnetwerken. Soms is het moeilijk een keuze te maken omdat er een zeer groot aanbod is van ICT-diensten en oplossingen. Door met u in gesprek te gaan kunnen wij u daarbij helpen. U geeft uw wensen aan en wij zoeken naar de oplossing die het beste past bij uw onderneming. Wij bieden verschillende vormen van systeembeheer en netwerkbeheer.

Preventief Beheer

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bewaken wij uw IT-omgeving preventief. Wij zien dan tijdig dat de vrije schijfruimte van uw server terug loopt of dat er een harde schijf defect is. We stellen uw gegevens veilig met een goed backupsysteem en kijken of uw virusscanners goed werken. Constante monitoring betekent dat we meteen ingrijpen bij calamiteiten. Zodat u geen downtijd heeft en ongestoord verder werkt.

Systeem- en netwerkbeheer bieden wij in diverse vormen aan. Tijdens het periodieke beheer onderwerpen we uw netwerk aan diverse controles via een gedegen checklist om de gezondheid ervan te toetsen. En we installeren alle benodigde updates en patches. Afhankelijk van de complexiteit van het netwerk en uw wensen spreken wij een onderhoudsfrequentie af. Het onderhoud kunnen wij zowel remote (op afstand) als on-site uitvoeren. We documenteren uw netwerk zodat al onze consultants weten waar uw IT-omgeving uit bestaat.

Beheert U zelf uw server(s) en netwerk? Maar komt u kennis of tijd te kort? Dan kunnen wij aanvullend systeembeheer bieden. Of zit u met een acuut probleem in uw bedrijfsnetwerk? Wacht niet te lang maar bel ons gerust. Wij helpen u graag!

Helpdesk

Gaat er iets niet goed op uw computer of in uw netwerk en komt u er zelf niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk. Indien nodig nemen wij, met uw toestemming, uw pc over en/of kunnen wij meekijken met u om het probleem op te lossen. Vaak hoeven we niet eens bij u op locatie te komen. Voor bedrijfskritische storingen zijn zelfs wij 24/7 te bereiken.

Heeft u interesse en wilt u een om de tafel gaan zitten om te bespreken wat voor uw organisatie de mogelijkheden zijn? Neem vandaag nog contact met ons op!