Helpdesk 24/7

073 3030 429 Schijndel
035 603 2574 Soest
0499 47 5669 Best

Openingstijden

Maa - Vrij: 8:00 - 18:00 uur

Serverbeheer Venlo

Bent u klaar met al het werk aan uw server? Zorgt het allemaal voor te veel werkdruk en onzekerheid? Dan wordt het hoog tijd om uw serverbeheer uit te besteden! ServerPC is opgericht om deze taken van u over te nemen, op een proactieve en persoonlijke manier zodat we voor u het beste resultaat kunnen garanderen.

 

ServerPC helpt u in het beheren en veilig houden van uw servers

U komt er als ondernemer tegenwoordig nauwelijks meer onderuit, het hebben van een website. Het beheer hiervan is lastig en kost erg veel tijd, veel ondernemers hebben hier geen zin in of weten simpelweg niet hoe dat moet. Dit maakt het echter niet minder belangrijk, met de vele en slimme hackers die tegenwoordig op de loer liggen. Dit kan vele nare gevolgen hebben voor de website in de vorm van gegevensverlies, bedrijfsverlies of reputatieschade, dit kan leiden tot klantverlies of nog erger dat ze naar de concurrent gaan. Al met al kan dit dramatische gevolgen hebben voor uw bedrijf. Om kwaliteit en zekerheid voor u en uw bedrijf te garanderen, kunt u het beheer van uw servers aan ServerPC overlaten zodat u zelf kan doen waar u goed in bent.

 

Hoe zorgen wij bij ServerPC ervoor dat problemen voorkomen kunnen worden?

Als bedrijf wilt u al uw werknemers in hun kracht gebruiken, u wilt ervoor zorgen dat de werknemers zich niet met allerlei randzaken bezig hoeven te houden zoals storingen of andere technische problemen. Om dit te verwezenlijken werken wij aan een werkplek waar de continuïteit van een organisatie wordt gewaarborgd. Wij bieden ondersteuning bij het beheren van de servers, zodat uw servers betrouwbaar en altijd operationeel kunnen functioneren. Bij ServerPC denken wij altijd actief met u mee en maken wij gebruik van een proactieve en persoonlijke benadering, hierdoor kunnen wij eventuele problemen voorkomen of snel verhelpen. Dit alles is om zoveel mogelijk van uw zorgen rondom de servers van jouw website weg te kunnen nemen.

 

Welke voordelen heeft het uitbesteden van de serverbeheer?

  • Wij bewaken uw IT-omgeving preventief
  • Wij stellen uw gegevens veilig door middel van een goed backupsysteem
  • Wij houden uw virusscanners altijd in de gaten
  • Wij zien tijdig dat de vrije schijfruimte van uw server terugloopt
  • Bij calamiteiten grijpen wij meteen zodat u geen downtijd heeft en ongestoord verder kan werken

 

Hoe gaan wij te werk met uw serverbeheer?

Wij bij ServerPC geloven dat iedere organisatie uniek is en vraagt om een persoonlijke aanpak, daarom hebben wij een speciaal proces ontwikkeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn:

  1. De eerste stap is om in gesprek te gaan en samen tot een goed plan van aanpak te komen
  2. Dan gaan wij aan de hand van dit gesprek aan de slag en zorgen wij voor een zorgeloze overloop van de serverbeheer.

Klinken de voordelen van uw werknemers ontzorgen tot meer zekerheid voor u garanderen als iets wat jouw bedrijf nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op om te sparren over wat we voor elkaar kunnen betekenen.