Welkom bij ServerPC IT Solutions B.V. De totaalleverancier voor uw ICT-omgeving. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Onze doelstelling: Bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van ICT..

> lees verderONLINE WERKPLEK

Online werken via de Cloud wint snel aan populariteit. Géén grote investeringen en geen zorgen om hardwarestoringen meer maar een vast bedrag per maand o.a. afhankelijk van het aantal gebruikers. Een schaalbare omgeving met maximale beschikbaarheid.

ServerPC Services

 

MANAGED SERVICES

Het is niet goed dat u zich druk moet maken om uw ICT omgeving. Daarom willen wij u graag ontzorgen. Dat doen we met de dienst Managed Services. ICT dienstverlening voor een vast bedrag per server en/of gebruiker per maand. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.


Systeembeheer

ServerPC IT Solutions ontzorgt. Door onze kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsnetwerken en Microsoftproducten zijn wij in staat om snel en oplossingsgericht te werken. We streven ernaar dat u zonder problemen kunt blijven werken. Voor storingen zijn wij 24 uur per dag te bereiken.

PARTNER VAN:

                 
                

GECERTIFICEERD DOOR: