Online werken in de cloud

Steeds meer bedrijven zien de voordelen van een Cloud Werkplek.

Maar terechte vragen als: "Is dat wel veilig?", "Wat gaat dat kosten" en "wat gebeurt er met mijn bestanden als de server crasht?" houden organisaties vaak nog tegen om over te stappen.

 

Cloud Computing hoeft u geen hoofdpijn te bezorgen. Platform as a Service (PaaS), Software as a Service (SaaS) en Infrastructuur as a Service (IaaS) of Desktop as a Service (DaaS) regelen wij voor u. Het kan zelfs juist veel veiliger en voordeliger zijn dan in de oude situatie het geval was. Als u uw ICT maar laat overzetten door een specialist die precies weet waar hij mee bezig is.

 

Een Online Werkplek geeft u overal en altijd de beschikking over uw persoonlijke/zakelijke documenten, bestanden, email en programma’s. Het enige dat u nodig heeft is een PC, laptop of een tablet met Internetverbinding.
In uw manier van werken verandert niets. Op uw computer blijft alles er hetzelfde uitzien en werken.

 

Het werken in de Cloud heeft diverse voordelen:

  • Altijd en overal toegang. het enige wat u nodig heeft is een device (desktop, laptop, tablet of telefoon) met internetverbinding.
  • U kunt veilig en flexibel werken waar en wanneer u wilt.
  • Beveiligde IT Omgeving. Al uw documenten, programma’s en email staan veilig in het datacenter.
  • Geen hoge investeringen. Geen dure servers of extra IT personeel meer.
  • ICT uitgaven worden echt flexibel, u betaalt naar gebruik en per werkplek.
  • Maandelijks opzegbaar. Geen lange termijn contracten meer. De dienst is maandelijks kosteloos opzegbaar maar is ook maandelijks uit te breiden of te verminderen.
  • U heeft de beschikking over een team van specialisten voor permanente Support.

 

Heeft u nog vragen over de Cloud of denkt u erover om over te stappen naar de Cloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


contact_button